DİYARBAKIR / BİSMİL - Köseli İlkokulu

Mrt

Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünü kutluyoruz! Bu zafer, Türk milletinin vatanı için gösterdiği fedakarlık ve kahramanlığın en büyük örneklerinden biridir. Çanakkale Savaşı'nda destan yazan şehitlerimizi ve gazilerimizi minnetle anıyoruz. Bu büyük zaferin yıl dönümünde, milletimizin birlik ve beraberliğinin daim olmasını diliyoruz. Çanakkale ruhuyla geleceğe daha güçlü adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz! Şehitlerimizi ve gazilerimizi saygıyla anıyor, Çanakkale Zaferi'nin yıldönümünü kutluyoruz.

Şbt

Okulumuzda deprem tatbikatı yapıldı. Öğrenciler ve öğretmenler, deprem anında nasıl hareket etmeleri gerektiğini öğrenmek için bir araya geldiler. Tatbikat sırasında öğrenciler, öğretmenlerinin yönlendirmelerine uyarak sınıflarını hızlı bir şekilde terk ettiler ve güvenli bir alanda toplandılar. Deprem tatbikatı ile öğrencilerin deprem anında doğru davranışları sergilemelerine yardımcı olmayı amaçlıyoruz. Okulumuz, deprem gibi acil durumlara karşı öğrencilerin ve personelin güvenliğini en üst düzeyde tutmak için düzenli olarak tatbikatlar yapmaktadır.

Şbt

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın İbrahim ÜÇKÖYLÜOĞLU'na okulumuza yapmış oldukları ziyaret için teşekkür ederiz

Kas

İsrail'in Filistin'e yönelik zulmünü ve haksız davasını kınamak ve bu zulme karşı , destek vermek amacıyla bu çağrıyı yapmak istedik. Özellikle Dünya Çocuk  Hakları gününde öğrencilerimizin bu haksızlığın kabul edilemeyecek bir boyutta olduğu aynı zamanda daha fazla can kayıplarının bir an önce durması adına tepki gösterme farkındalığı oluşturıldu. BOYKOT! Çocuklarımızın ve okulumuzun göstermiş olduğu bu haklı tepki ile satılabilecek tüm İsrail mallarını boykot ediyoruz. İsrail ürünlerini ve İsrail'e destek veren markaları satın almayacağız ve satmayacağız. Filistin'in haklı davasında her zaman yanlarında olduğumuzu duyurmak istiyoruz"

Kas

Cumhuriyetimizin 100.yılında kurucumuz Mustafa Kemal Atatürk'ü özlem ve minnetle andık.

Ekm

Okulumuz 2023-2024 okul aile birliği genel kurul toplantısını velilerimizin katılımıyla gerçekleştirdi

Ekm

Göstermiş olduğu üstün başarıdan dolayı ayın öğrencisi Tuana Çelik seçilmiştir. Öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Ekm

Bu ay yapılan değerlendirmeler sonucu ayın sınıfı olan 4/A sınıfını ve sınıf öğretmenlerini tebrik ederiz.

Ara

Okulumuzda yapılan deneme sınavında dereceye giren 8.sınıf öğrencilerini Diyarbakırda ki liseleri tanıttık.