DİYARBAKIR / BİSMİL - Köseli İlkokulu

MUHAMMED KAÇMAZ - OKUL MÜDÜRÜ

Okul Müdürümüz Muhammed   KAÇMAZ   Diyarbakır/Bismil doğumlu olup ilk-orta-lise  eğitimini Bismil’de tamamladıktan sonra Uludağ Üniveritesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye bölümünden mezun oldu.

1997 yılında Diyarbakır’ın Bismil ilçesi Eğitim Şehitleri İlköğretim Okulu’nda sınıf öğretmeni olarak göreve başladı. 2006-2007 yıllarında Bismil Fatih İlköğretim Okulu’nda kısa süreli müdür vekillliği yaptı. Değişik okullarda Bilgisayar Formatörü olarak görev yaptı. Aynı zamanda Başöğretmen ünvanlığını kazanan Muhammed KAÇMAZ  2008-2011 yıllarında Bismil Kurtuluş İlkokulu’nda müdür yardımılığı görevinde bulundu. 2011-2019 yıllarında Bismil Mehmet Merdanoğlu İlköğretim Okulu’nda Okul Müdürü olarak çalıştı.

2019 yılı temmuz ayında okulumuz Köseli İlkokulu Müdürlüğü görevine atandı. Buradaki görevini halen sürdürmektedir. Muhammed KAÇMAZ evli olup biri kız, 3 de erkek olmak üzere 4 çocuk sahibidir.